Mijn Partners

Wij werken vanuit ons hart, met een scherp doel

Zelf werk ik graag en met veel plezier samen. Met een wereldwijd team van adviseurs, professoren, sprekers en programmaleiders co-creëer ik programma’s voor gezamenlijke klanten.

Met een aantal collega’s heb ik een vaste samenwerking. Wat ons bindt? Allemaal werken we bezield en vanuit ons hart, met een sterke focus op mens en resultaat. Ik stel mijn partners in crime kort aan je voor.

Jacco Dros

Eigenzinnige adviseur en facilitator

Jacco brengt innovatie bij bedrijven, onderwijsinstellingen, overheden en NGO’s, zowel binnen als tussen organisaties. Jacco is enthousiast, creatief en een tikje eigenwijs. Maar hij is vooral zichzelf.

Wim Luteijn

Intuïtieve en creatieve business consultant

Wim brengt op een positieve, constructieve manier mensen in beweging vanuit bezieling en samenwerking. Zijn kracht is vanuit visie en strategie, teams te coachen en zorgt voor verrassende combinaties en een kansrijke toekomst.

Elmira Nijhuis

Adviseert binnen complexe situaties

Elmira focust op kracht, transparantie, gelijkwaardigheid en kwetsbaarheid. Ze houdt van mensen en vooral ook van eigenwijze professionals of kritische directeuren en managers. Staat voor samen doorontwikkelen. 

Joep Stassen

Corporate Comedian

Econoom, bedrijfskundige en stand-up comedian. Met gevoel voor humor én verstand van zaken breng ik medewerkers of deelnemers in beweging.

nl_NL