Mijn Drive

Niet praten óver, maar mét elkaar

Ieder mens wil liefst geïnspireerd en met plezier (samen)werken. Daar ben ik van overtuigd. Maar te hoge werkdruk en silo’s in organisaties vertroebelen de blik op de grote doelen. Mensen gaan meer praten óver dan mét elkaar. Of ze zetten de hakken in het zand. Dag werkplezier, dag efficiëntie en dag klanttevredenheid …

Mijn werkwijze
Niet praten óver, maar mét elkaar
Iedereen doet (weer) mee!

Het is mijn passie om mensen weer een frisse, heldere blik te geven. De goede kant op te laten kijken. Ik vind het geweldig om mensen samen te brengen. Te zorgen dat iedereen (weer) echt meedoet. Dat is mijn specialiteit.

Koppen bij elkaar

Hoe ik dat voor elkaar krijg? Eén ding helpt altijd: iedereen bij elkaar zetten en open bespreken wat er nou eigenlijk aan de hand is. Dat lucht op. Zo komt er gegarandeerd nieuwe energie los om samen te werken aan doelen die ertoe doen. Voor mij is de kern van mijn werk: ‘Wil je betere resultaten? Verbeter dan vooral het contact tussen mensen!’

Van advies naar werkvloer

Na mijn bedrijfskundige studie aan de Universiteit Nijmegen startte ik mijn loopbaan in 1999 bij Ernst & Young Consulting. Na een aantal jaren adviseren over marketing-strategische en commerciële vraagstukken wilde ik meer dan alleen analyses maken en mooie plannen en rapporten presenteren in de boardroom. Ik wilde vernieuwingen waarmaken in contact met de werkvloer, de mensen die het uiteindelijk moeten doen en die vaak ook nog eens de beste ideeën hebben.

Reden genoeg om een mooie baan in te ruilen voor een eigen praktijk. Daarna is het echte avontuur begonnen. Sinds 2003 stimuleer ik mensen en teams om beter (samen) te werken. In Nederland, maar ook internationaal, bijvoorbeeld op Curaçao en in Zuid-Afrika.

Ik sta voor People, Planet, Profit én Plezier en werk het liefst aan ‘Business for Good’

nl_NL